donderdag 16 oktober 2014

NIEUWE SILHOUETTE CAMEO

Informatie over de nieuwe machine vind je hieronder. De machine heeft enkele uiterlijke vernieuwingen ondergaan, maar werkt nog steeds met dezelfde software. Met de nieuwe Caemo kun je dus hetzelfde als met de 'oude', niets meer en niets minder.


NIEUW:

- Nieuw bedieningsscherm:

- Nieuw scherm voor voorkeuren zoals het instellen van sleep-mode

- opruimplek voor mesjes:

- snijgereedschap om materiaal af te snijden zonder je rol te verwijderen:

 Als je klaar bent met snijden geeft hij aan of je het vinyl door wil voeren om het af te snijden. Als je ja zegt voert hij hem door naar de goede plaats om te snijden

Dit mesje bevindt zich aan de achterzijde van de machine. Als je klaar bent met snijden vraagt hij of je het materiaal door wil voeren om het af te snijden. Als je voor ja kiest, voert hij het materiaal verder door om het op de goede plaats af te kunnen snijden. Dit werkt natuurlijk alleen als je zonder mat snijdt.
- aansluiting voor USB-drive


- verbeterde invoerlijnen:

De blauwe lijn geeft de invoerlijn voor de mat aan. Het iets uitstekende lijntje tussen de blauwe lijn en het grijs op de mat is de invoerlijn voor materiaal dat je zonder mat snijdt.

- stalen geveerde rollers:


Overzichtsfoto:

2 opmerkingen:

  1. Mooi! Maar de snijbreedte was toch al 12 inch?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, klopt, ik heb dat uit de brochure overgenomen zonder er verder bij na te denken. Maar ook nu kan hij maximaal 12 inch of 30,48 cm snijden.

    BeantwoordenVerwijderen