zaterdag 30 augustus 2014

Software Studioprogramma

Om met de Silhouette Cameo te kunnen werken, heb je een op je computer geïnstalleerde versie van het Studioprogramma nodig. Dit programma is gratis te downloaden. Je kunt er dus ook alvast mee gaan werken als je de machine nog niet hebt. Dit is een volledige versie: na aanschaf van de machine hoef je de softwaren niet opnieuw te downloaden.

De nieuwste versie is altijd te vinden op http://www.creabest.nl/silhouette/silhouette-home/software.html

De nieuwste versie is V3.3.277

Je kan ook naar de site van www.silhouetteamerica.com gaan en daar klik je op support en je klikt op download latest software.- Installeer de software. Na installatie staat er een icoon voor het programma op je bureaublad.
- Open het Studioprogramma door te dubbelklikken op het icoon.

Nu kan je je aanmelden voor de online shop:
  • klik op het Studio-icoontje aan de linkerzijde van je scherm.
  • Er wordt gevraagde het land aan te geven, vul hier Nederland/Netherlands in je klikt op Save;
  • Je krijgt nu een beginscherm van de Online Shop te zien. Je kunt bovenaan klikken op het blauwe stukje tekst signed in. Je kunt je nu aanmelden met je emailadres en je wachtwoord. Als je nog geen account hebt, kun je onder het inlogschermpje een account aanmaken. Dit account heb je nodig om direct vanuit het Studioprogramma bestandjes te kunnen kopen.
  • ALs je ingelogd bent, krijg de inhoud van de Silhouette Online Shop te zien en kun je informatie over je account bekijken als je rechtsbovenaan op My account klikt.
Bestanden die je in de online shop koopt, worden direct in je bibliotheek geplaatst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten